Onno Tunç Müzik Günleri - Paneller

Ekran Resmi 2020-02-20 10.39.44

Onno Tunç Anısına Uluslararası Atölye ve Paneller


Beste ve düzenlemeleriyle 1980’lerden itibaren Türk pop müziğine yön veren sanatçılar arasında yer alan Onno Tunç anısına 3-6 Şubat tarihleri arasında İTÜ Maçka Kampüsü (MİAM) Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmaları Merkezi'nde müzisyenlere yönelik atölyeler ve herkese açık paneller düzenleniyor. 


4 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşecek olan ilk panel, Oyun Müzikleri (Video Games) üzerine olacak.  World of Warcraft, The Emperor’s Tomb ve Indiana Jones gibi film ve oyun müziklerine imza atan, halen San Fransisco Konservatuvarı’nda öğretim üyeliği yapan besteci, yapımcı ve ses tasarımcısı Clint Bajakian, Başar Ünder, Hatice Köse, Burak Karakaş, Kutay Tinç ile dünyada ve Türkiye’de bilgisayar oyunu müzikleri hakkında konuşacak.


5 Şubat 2020 Çarşamba günkü ikinci panelin konusu Dijital Dünya: Müzik Sektörü Nereye Gidiyor? Bu panelde müzik sektörünün geçirdiği değişimler, yeni müzisyenleri nelerin beklediği hem müzisyen, hem de editör ve prodüktörler tarafından değerlendirilip konuşulacak. Babylon ve Pozitif'in kurucularından Ahmet Uluğ'un moderatörlük yapacağı panelin konuşmacıları S&N Müzik Publishing Müdürü Çağdaş Kurtoğlu, aranjör Ozan Bayraşa, Ahmet Çelenk, Fuat Ergin ve Hakan Kurşun.


6 Şubat'taki üçüncü ve son panelin başlığı ise Onno Tunç'lu Yıllar. Panelde, Türk Pop Müziği’nin 80’lerden bu yana geçirdiği yolculuğu, yolu Onno Tunç’la kesişmiş panelistler gözünden konuşulacak. Müzik yazarı Naim Dilmener'in moderatörlüğünü üstleneceği panelin konuşmacıları müzisyen Emin Fındıkoğlu, Dağhan Baydur, Sertab Erener, Göksel ve Arto Tunçboyacıyan.
 
Herkese açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek paneller için itumiam@gmail.com adresinden rezervasyon yaptırmak yeterli olacak.


Tarih ve Saat: 3-6 Şubat 2020, 18:00 
Yer: İTÜ Maçka Kampüsü MİAM
Başvuru: itumiam@gmail.com

Başlangıç Tarihi: 4.02.2020 18:00:00
Bitiş Tarihi: 6.02.2020 21:00:00