İTÜ ve Esenler Belediyesi’nden İşbirliği Protokolü

İTÜ ve Esenler Belediyesi’nden İşbirliği Protokolü
Eyl 26, 2019

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Esenler Belediyesi arasında Esenler halkının sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak, Üniversitemiz önderliğinde sanatsal ve akademik çalışmaları desteklemek amacıyla işbirliğine gidildi.

esenler_itu_imza_web (1)

İTÜ ile Esenler Belediyesi iş birliği protokolüne Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Esenler Belediyesi Başkanı Mehmet Tevfik Göksu beraberce imza attı. Buna göre; Esenler Belediyesince düzenlenecek etkinliklerin eğitim koordinasyonunu Üniversitemiz adına İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı (TMDK) üstlenecek.

İTÜ TMDK ve Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) ortaklığında çeşitli eğitimler, konserler ve akademik iş birliklerinin organize edilmesini sağlayacak olan protokolle, ESEV Konservatuvara Hazırlık Kursu’nun daha fazla öğrenciye ulaştırılması ve bu eğitimin daha geniş bir akademik kadroyla yürütülmesi hedefleniyor. 

esenler_itu_imza_web (2)

İTÜ Rektörlük Senato Odasında gerçekleşen imza törenine rektör yardımcımız Prof. Dr. Ali Fuat Aydın, İTÜ TMDK Müdürü Prof. Dr. Serpil Mürtezaoğlu ve Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu da katıldı.

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi