İTÜ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden İş birliği Protokolü

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında Gaziosmanpaşa halkının sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak, Üniversitemiz önderliğinde sanatsal ve akademik çalışmaları desteklemek amacıyla iş birliğine gidildi.

İTÜ ile Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği protokolüne Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanı 1985 Yılı İnşaat Fakültesi Mezunumuz Hasan Tahsin Usta beraberce imza attı. 

Buna göre; Gaziosmanpaşa Belediyesince düzenlenecek etkinliklerin eğitim koordinasyonunu Üniversitemiz adına İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı (İTÜ TMDK) üstlenecek. 

İTÜ TMDK ve Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ortaklığında çeşitli eğitimler, konserler ve akademik iş birliklerinin organize edilmesini sağlayacak olan protokol, kültür, sanat, eğitim, araştırma, seyahat, sağlık, spor ve değerler eğitimi konularında karşılıklı iş birliği yapılmasını kapsıyor.

İTÜ Rektörlük Senato Odasında gerçekleşen imza törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Fuat Aydın, Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu ve İTÜ TMDK Müdürü Prof. Serpil Murtezaoğlu katıldı.


gaziosmanpasa-bel-protokol (1)gaziosmanpasa-bel-protokol (2)gaziosmanpasa-bel-protokol (3)

Haber: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi