Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Can Karadoğan'dan Solo Albüm

İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı, Müzik Teknolojileri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Can Karadoğan'ın “Kahraman Gölgeleri” isimli albümü çıktı.  

can-karadogan-solo-(1)


Gri Plak’tan yayınlanan solo albüm uzun bir çalışmanın sonunda bir araya gelen 11 şarkıdan oluşuyor. Albüm, spotify, itunes, deezer, youtube, gibi dijital platformlardan da dinlenebilecek.

Doç. Dr. Can Karadoğan

1975 yılında İstanbul'da doğan Can Karadoğan, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. İTÜ Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmalar Merkezi (MIAM) 'nde ses mühendisliği ve tasarımı alanında doktora çalışmalarını yaparken 2005-2011 yılları arasında MIAM kayıt stüdyosuna odaklanan bir araştırmacı olarak çalıştı. 2011'de Türk Devlet Müzik Konservatuarı'nda (TMDK) öğretim üyesi oldu. 2011'den beri Müzik Teknolojisi Bölümü Başkanlığı görevini yürütmektedir. 

can-karadogan-solo-(2)-2

Can Karadoğan, ses mühendisliğinde ve tasarımı alanında TMDK'daki lisans ve MIAM'da yürütülen lisansüstü programlarında ders vermektedir. Klasik müzik, Türk sanat müziği (TSM) ve caz üzerine odaklanan bir mühendis olarak çeşitli türlerde birçok kayıt projesinde yer aldı. Kendi müziğini bir şarkıcı-şarkı yazarı olarak üretmeye devam ediyor.